Vizitatori

Joaca, distractie si shopping numai la KIDEX!

Va asteptam, intre 02-05 iunie 2016, la  KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii cu varsta pana la 14 ani!

Cel mai vesel targ pentru copii reuneste, timp de patru zile, companii producatoare, importatoare si distribuitoare de produse pentru nou-nascuti, viitoare mamici, copii pana la 14 ani, parinti, precum si firme ce presteaza servicii dedicate.

Evenimentul este mai mult decat o expozitie, este un loc dedicat copiilor, un spatiu in care acestia pot sa participe la activitati distractive si educationale, sa cante si sa danseze pe Scena Kidex, sa isi aleaga cadourile preferate. Copiii sunt in centrul atentiei la KIDEX!

Ce veti gasi la KIDEX?

Companiile expozante au pregatit vizitatorilor oferte special la hainute pentru copii si gravidute, jucarii, locuri de joaca, stofe si alte accesorii.

Ce puteti face la KIDEX?

Romexpo alaturi de partenerii sai au pregatit, special pentru copii, un bogat program de evenimente distractive si educationale, cum ar fi: cursuri demo de robotica, mini teni, longboard, concurs de sotron, ateliere de creatie si modelaj in lut, povesti pentru copii si multe altele.

Pentru mai multe detalii despre activitatile gratuite click aici

PROGRAM DE VIZITARE

02-05 iunie 2016 (joi-duminica): intre 10.00-20.00

Locatie: Pavilionul C6

Intrarea este libera.